30 Mayıs 2010 Pazar

SERAFİNİT SERAPHINIT NADİR 8mm FASETLİ KÜRE KESİM

MELEK TAŞI, KALP SAĞLIĞI VE RUHSAL GELİŞİM İÇİN
Mükemmel kalite serafinit ( seraphinite ) %100 doğal, fasetli küre kesim....40cm...Birinci kalite....Gerçekten az bulunur ve çok kıymetli bir taş....
SERAPHİNİTE (Mg,Fe)3(Si,Al)4O10(OH)2·(Mg,Fe)3(OH)6Adını eski Musevi kaynaklarına göre “seraph” adlı melekten alır. Melek taşlarından biridir. Beyin ve sinir hastalıkları için, aura ve meridyenleri ( enerji kanalları ) arındırmak için özellikle kalp chakrada kullanılır. Psişik yeteneklerini artırmak isteyenlerin ve melekleriyle iletişim kurmak isteyenlerin en baş yardımcısıdır. Ruhu rahatsız eden herşeyden uzaklaştırdığına inanılır...Bütün vücut ve çakralar için temizleyici, dengeleyici bir taştır.

Metafizik Özellikleri: Astrological Sign(s): Taurus. Astrolojik Üye Boğa. Element(s): Air and Earth. Eleman (lar): Hava ve Toprak. Chakra(s): Heart and Crown. Çakra (ler): Kalp ve Taç çakra. Meditation. Meditasyon. Celestial in manner. şekilde Celestial.
Angelic connection and contact. Meleklerle bağlantı ve iletişim. Astral travel. Astral seyahat. Conscious living. Bilinçli yaşam. Awareness. Farkındalık. Balancing. Dengeleme. Order out of chaos. kaosu kovar. Promotes positive change. olumlu değişiklikleri teşvik eder. Purifying. Arındırıcıdır. Unconditional love. Koşulsuz sevgiyi güçlendirir. Relationship enhancing. İlişkileri iyi yönde değiştirir. Protection. Korur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 
/*EKLEDİĞİMİZ KOD*/